Šport
21 ogledov

Med Mourinhom in Del Bosquejem velikanska razlika

Casillas Ramos Španija trening priprave Euro 2012 Schruns Avstrija EPA
Prvi vratar Real Madrida in španske reprezentance Iker Casillas je potegnil vzoprednice med trenerjem pri galaktikih Josejem Mourinhom in selektorjem furije Vicentejem del Bosquejem.

Iker Casillas je priznal, da imata Vicente del Bosque in Jose Mourinho povsem različen karakter in dodal, da se je počasi že privadil na Portugalčev način dela. Odlični vratar je pod del Bosqujem delal tako na klubski kot reprezentančni ravni, z nekdanjim strategom Interja pa sodeljuje od leta 2010, ko je prišel na Santiago Bernabeu.

"Razlika med del Bosquejem in Mourinhom je velikanska. Del Bosqueja poznam od 12-leta pri Realu. Kasneje sem imel dovolj sreče, da sem ga znova srečal v izbrani vrsti, tako da lahko rečem, da se poznava zelo dobro," je o primerjavi dveh odličnih strategov dejal Casillas in nadaljeval: "Del Bosque je bolj mirna oseba z mirnim značajem, kar ne moreš reči za Mourinha. Kljub temu sem se ga v zadnjih dveh letih naučil ceniti. Odnos med kapetanom in trenerjem mora vedno biti odkrito in čeprav je bilo med nama nekaj nesporazumov, se strinjava večino časa. Mediji napihnejo napete trenutke, toda to je nekaj, na kar se moraš navditi pri Realu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.