Šport
232 ogledov

Med tekmo jo je slišala cela Slovenija

Anja Marija Arko Facebook
V zaključku obračuna Slovenije in Hrvaške na SP v Franciji so komentatorja tekme Iva Milovanovića preglasile goreče navijačice slovenske reprezentance.

Slovenska rokometna reprezentanca se je po velikem preobratu dokopala do prvega odličja na svetovnih prvenstvih, ko je v tekmi za tretje mesto po dramatični končnici premagala Hrvaško (31:30).

Varovanci legendarnega Veselina Vujovića so bili na tekmi deležni glasne podpore s tribun, v zadnjih minutah srečanja pa so bili navijaški vnemi nekaterih deklet priča tudi gledalci pred televizijskimi sprejemniki.

''Slovenija, slovenija,'' je odmevalo v eter, ko so slovenski rokometaši z zadnjimi atomi močmi poskušali nadoknaditi zaostanek za Hrvati. Med dekleti, ki so kljub navidezno brezizhodni situaciji bodrile slovenske rokometaše, je bila tudi Anja Marija Arko, ki je zaposlena na slovenski ambasadi v Parizu.

''Kričale smo Slovenija, Slovenija! Neumorno. Potem je padel naslednji gol ali pa so se fantje ubranili in to nam je dalo dodaten elan, da smo vpile,'' je za 24.ur.com povedala Anja, ki ni vedela, da navijaški vzkliki odmevajo v eter.

''Očitno pa se nas je slišalo v etru. V bližini so bili tudi slovenski mediji. Bila je res evforija, tako s strani navijačev kot tistih, ki smo bili tako ali drugače vključeni v organizacijo. Od Rokometne zveze do predsednika vlade. Vsi smo bili v nekih nebesih, zato se res zahvaljujem rokometašem,'' je povedala v posnetku na družabnem omrežju.

V pogovoru za 24ur.com je še razkrila, da so skupaj z drugimi slovenskimi navijači preglasile hrvaške. ''Za nami je potegnila cela dvorana,'' je zatrdila.

Slovenskim rokometašem je tudi po zaslugi bučne navijaške podpore uspel popoln preobrat in veselili so se enega največjih uspehov v zgodovini ekipnih športov.

Komentarjev 2
  • hpet 08:59 31.januar 2017.

    Poklon. Bravo.

  • gogi3 12:33 30.januar 2017.

    Bravo punce! :D