Šport
498 ogledov

Med vsemi možnimi si je Fury za trening izbral boksarja z našega območja

Fury in Babić Instagram
Boksarskega težkokategornika Alena Babića je doletela velika čast. Praktično čez noč je dobil priložnost, da se v ringu pomeri s Tysonom Furyjem. Seveda le na treningu, v pripravah na Furyjev obračun z Derekom Chisoro.

Tyson Fury se že trdo pripravlja za boksarski obračun – njegov povratek, potem ko je že dejal, da bo končal kariero – z Derekom Chisoro, ki bo 3. decembra letos. V trening kampu "sparira" z različnimi boksarji, tokrat pa je priložnost dobil tudi hrvaški težkokategornik Alen Babić. "Prve tri runde. Obožujem to," je ob skupni fotografiji zapisal Babić na Instagramu

Objavo je v svoji zgodbi na Instagramu delil tudi Fury, kar je bila seveda dodatna promocija za Babića, ki je – kot je razkril – vabilo dobil nepričakovano in se čez noč odzval. "Včeraj so me poklicali in vprašali, če želim priti, rekli so mi, da je moj stil boksanja precej podoben stilu Chisore in imeli so prav. Pristal sem, poslali so mi letalsko vozovnico in tukaj sem. Še včeraj na Hrvaškem, danes v Morecambu (Anglija, op. p.). Z mano je zelo lahko. Nikogar ne želim čakati, ne posedam doma in čakam na neko veliko borbo, pač pa želim boksati," besede Babića prenaša hrvaški Index.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.