Šport
31 ogledov

Med zmaji ostaja tudi Mustonen

Olimpija, hokej, mustonen Žurnal24 main
Hokejisti Olimpije še naprej dopolnjujejo igralski kader pred začetkom priprav na prihodnjo sezono. V taboru zmajev so še za eno leto podaljšali pogodbo s Tomijem Mustonenom.

Po Johnu Hughesu in Petru Šachlu bo zeleno-beli dres v prihodnji sezoni nosil tudi četrti najučinkovitejši hokejist zmajev v ligi Ebel Finec Tomi Mustonen. V sredo je podpisal novo, enoletno pogodbo, so potrdili na spletni strani Olimpije.

Osemindvajsetletni hitri levokrilni napadalec, ki je v Ljubljano prišel iz švedskega Björklövena, je bil v lanski sezoni lige Ebel s 24 zadetki prvi strelec zmajev. S petimi odločilnimi goli je bil tudi igralec, ki je dosegel največ takšnih zadetkov v moštvu. Poleg tega je v svojo statistiko vpisal še 19 podaj. Štirikrat je nastopil tudi v slovenskem prvenstvu, kjer je na svoj račun vpisal po dva gola in podaji.

S podpisom nove pogodbe je Mustonen postal 20. zmaj, na katerega bo trener Hannu Jävenpää lahko računal v sezoni 2011/12.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.