Šport
2 ogledov

Medveščak misli resno

Ameriški hokejist Aaron Fox je nazadnje blestel v dresu Vienna Capitals. Žurnal24 main
Američan Aaron Fox je nova okrepitev zagrebškega Medveščaka, ki bo jeseni prvič zaigral v razširjenem avstrijskem prvenstvu. Z Jesenic pa v Zagreb odhaja trener Doug Bradley.

Evropske sanje Medveščaka s prihodom Američana Aarona Foxa postajajo vse bolj realne. Prvo sezono v ligi Ebel bo Medveščak pričakal okrepljen s številnimi novimi hokejisti. Poleg Foxa so v Zagreb prišli še Kanadčan hrvaških korenin John Hečimović, švicarski mladi reprezentant Toni Bezina, slovenski reprezentančni vratar Robert Kristan in še en Hrvat iz diaspore Andy Sertich. Triintridesetletni Aaron Fox je v sezoni 2006/07 branil barve Jesenic, nazadnje pa je bil član Vienne Capitals. V sezoni 2007/08 je bil najboljši strelec lige Ebel, hkrati pa zbral tudi največ točk. Iz Jesenic pa v Zagreb odhaja trener Doug Bradley. Pri Medveščaku bo prevzel mesto športnega direktorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.