Šport
19 ogledov

Megla prestavila kvalifikacije skakalcev

Mežnar je izpadel iz slovenske ekipe. (Foto: www.alesfevzer.com) Žurnal24 main
Trener slovenskih smučarjev skakalcev Matjaž Zupan je že v torek določil, da na kvalifikacijah za četrtkovo tekmo ne bo nastopil Mitja Mežnar. Kasneje se je izkazalo, da zaradi megle ne bodo mogoče.
Tekmovalna žirija je morala zaradi megle odpovedati današnje kvalifikacije. Potem, ko so sprva odpovedali poizkusno serijo, so morali po sestanku odpovedati tudi kvalifikacije. Te bodo v četrtek na sporedu ob 15.30, tekma pa se bo pričela ob 17. uri.

Jernej Damjan, Jurij Tepeš, Peter Prevc in Robert Kranjec bodo od Slovencev nastopili na četrtkovih kvalifikacijah smučarskih skakalcev pred posamično tekmo nordijskega svetovnega prvenstva v Oslu na veliki napravi, je že v torek odločil trener Matjaž Zupan. Na startnem seznamu je 63 tekmovalcev, kvalifikacije pa se bodo začele ob 15.30.

Na torkovem treningu je bil najbolje razpoložen Damjan, ki je imel v prvi seriji treninga 13. dosežek, drugi dve pa je izpustil, medtem ko se Kranjec treninga ni udeležil. Iz ekipe je po treningih izpadel Mitja Mežnar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.