Šport
19 ogledov

Mehika: 250 kondomov na športnika

kondom Shutterstock
Na vseameriških igrah, ki jih bo med 14. in 30. oktobrom gostila mehiška Guadalajara, ne bo veselo le na športnih prizoriščih. Organizatorji bodo namreč med tekmovalce razdelili poldrugi milijon kondomov, kar pri 5900 športnikih pomeni, da jih bo vsak dobil približno 250. V 16 dneh, kolikor bo trajalo tekmovanje, bi bilo torej treba seksati ... 15-krat na dan?! Gremo v Mehiko!

Organizatorji vseameriških iger, ki jih bo med 14. in 30. oktobrom gostilo mehiško mesto Guadalajara, bodo med športnike razdelili kar poldrugi milijon kondomov. Glede na to, da bo na tekmovanjih sodelovalo 5900 športnikov in športnic, jih bo teoretično vsak prejel 250. Igre trajajo dva tedna.

Omenjenega tekmovanja v drugem največjem mehiškem mestu se bodo udeležili športniki in športnice iz Severne in Južne Amerike, predsednik organizacijskega komiteja panameriških iger Carlos Andrade pa je dejal, da upa, da bodo uporabniki kondome po uporabi odvrgli v smeti in ne kjerkoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.