Šport
18 ogledov

Menjava pri največji poker sobi

Žurnal24 main
Ne le, da nam bo jesen prinesla novega svetovnega prvaka v pokru, temveč bo prinesla tudi novo vodstvo v največji spletni poker sobi na svetu PokerStars. Novi direktor bo postal Gabriel Campos.

Ne le, da nam bo jesen prinesla novega svetovnega prvaka v pokru, temveč bo prinesla tudi novo vodstvo v največji spletni poker sobi na svetu PokerStars. Začenši s 4. oktobrom, bo namreč krmilo tega poker giganta prevzel Izraelec Gabriel Campos, ki bo do takrat obiskal obe PokerStars bazi in se poskušal spoznati z načinom dela v podjetju.

Campos je sicer zadnji 2 leti preživel na čelu podjetja Dragonfish, ki je podružnica spletnega giganta 888.com, ki pa se ukvarja predvsem s poslovanjem z drugimi podjetji. Gabriel je na tem delovnem mestu naravnost blestel, po nekaterih podatkih naj bi njegovo delo neposredno prispevalo k kar 50% porastu dobička družbe 888 Holding, zato je še toliko bolj presenetila novica, ko je Campos prejšnji mesec dal svojo odpoved in napovedal iskanje novih izzivov.

Manager takega renomeja kot je Campos pa prav dolgo zagotovo ni ostal brez obetavnih ponudb, toda šele ponudba podjetja PokerStars, ga je premamila. Kako ga tudi ne bi, ko pa so mu ponudili vodenje kar celotnega podjetja. Camposa sta v podjetje pripeljala kar ustanovitelj podjetja Isai Scheinberg in njegov sin Mark, ki pa bosta kljub temu, da prepuščata vajeti Camposu, še naprej ostala tesno povezana z vodenjem največje spletne poker sobe na svetu.

Za portal eGaming Review, je predsednik uprave Mark Scheinberg novega direktorja pozdravil z naslednjimi besedami: “Zelo smo veseli, ker se je Gabi odločil, da se nam pridruži in sedaj, tudi po njegovi zaslugi z zanimanjem pričakujemo naslednje poglavje PokerStarsove zgodbe. Gabi uživa vso našo podporo in komaj že čakamo, da ga vidimo pri delu, saj smo prepričani, da bo tudi pod njegovim vodstvom podjetje PokerStars delovalo z odličnimi poslovnimi rezultati.

Lastniki pa bi si v tem trenutku pravzaprav težko našli boljšega človeka da prevzame vodenje njihovega podjetja, saj je Campos, ki je svoje znanje pridobival v izraelski obveščevalni službi in podjetjih kot so Amdocs, Avaya in Dragonfish, eden vodilnih direktorjev s področja spletnega igralništva, z dolgoletnimi izkušnjami v tej panogi.

Za konec velja omeniti tudi to, da ga bo na čelu podjetja Dragonfish zamenjal David Zerah, ki je do sedaj opravljal funkcijo podpredsednika in prodajnega direktorja pri podjetju Vizrt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.