Šport
23 ogledov

Mentalni učitelj na pomoč pokerašem

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Full Tilt Poker Academy je k svojemu programu dodala še nekaj, kar bo zagotovo njeni poker šoli dalo še dodaten plus. K sodelovanju so povabili mentalnega učitelja Sama Chauhana.

Sam Chauhan že vrsto let pomaga ljudem, ki želijo dvigniti svojo učinkovitost na višji nivo. S pomočjo mentalnega učitelja lahko dosežejo stvari, za katere so bili prepričani, da jih ne morejo. Med drugimi je Sam pomagal športnim zvezdnikom, direktorjem in menedžerjem ter seveda profesionalnim igralcem pokra. Chauham je specialist za področje nevrolingvistike. Poznan je kot tisti trener oziroma učitelj, ki najbolje nauči posameznika, kako naj kontrolira sebe in se osredotoči na stvar, ki je najbolj pomembna, ne glede na razne moteče faktorje iz okolja.

Kljub temu, da Sam ni igralec pokra, je sodeloval že z mnogimi znanimi igralci, prav tako pa je povezan z akademijo World Series of Poker. Za njegovo pomoč pri igri so ga prosili že Phil Hellmuth, Antonio Esfandiari, David Williams, Gavin Smith in John Racener.

Sedaj pa bomo pomoč Sama Chauhana lahko izkoristili mnogi v sklopu Full Tiltove akademije. Kaj točno pričakuje od sodelovanja z akademijo Full Tilt Pokra, nam je Sam zaupal: "Predvsem bom delal na tem, da bom pomagal ljudem, ki bodo na downswingu, ali pa bodo kazali znake, da se jim le-ta bliža. Naučil jih bom nekaj trikov, s pomočjo katerih se bodo lahko osredotočili na to, kako igrajo trenutno, in ne na celotno obdobje downswinga. Prav tako pa jih bom naučil, da se bodo zavedali, da jim ni treba upati, da bodo imeli srečo, temveč da morajo preprosto igrati svojo igro."

"Naučili se bodo, kako se spopasti s tiltom. Znali bodo kontrolirati svoje negativne misli, ki bi jih drugače vodile v napačno smer. Nasprotnikom, ki sedijo za njihovo mizo, ne smejo dati psihološke prednosti. To je napaka, ki jo marsikateri igralec pokra prepogosto dela in ga posledično stane veliko denarja."

Full Tilt Mindset Academy naj bi pričela z delovanjem v naslednjih mesecih. Prepričani smo, da bo znanje, ki ga ima Sam Chauhan, prineslo dodatno vrednost že tako odlični akademiji Full Tilt Pokra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.