Šport
26 ogledov

Messi na Euru, Robben za Portugalce

Bayern Arjen Robben dres majica aplavz povoj poškodba roka Reuters
Ameriški športni portal ESPN si je med evropskim nogometnim prvenstvom, privoščil dve veliki napaki. Voditelj ene od oddaj je nekdanjega reprezentanta ZDA Alexija Lalasa povprašal, kaj na Euru 2012 pričakuje od Argentinca Lionela Messija, Arjena Robbna pa so v dresu Nizozemske predstavili kot Portugalca.

Alexi Lalas je bil gost oddaje Mike & Mike, v kateri mu je voditelj Adnan Virk zastavil vprašanje, kakšne so možnosti Lionela Messija na Euru 2012. Lalas bi se lahko ob tem le nasmejal, a je diplomatsko odgovoril, da Messija tam ne bo, ker je Argentinec.

Z grafično podobo pred sobotno tekmo skupine B med Nemčijo in Portugalsko so pri ESPN želeli promovirati prvi derbi letošnjega Eura, pod sliko Arjena Robbna, na kateri ima na sebi nizozemski dres, pa so zapisali Portugalska.

Ta dva spodrsljaja pa nista edina, ki so si ju privoščili pri ESPN v zadnjem obdobju. Pred aprilskim španskim derbijem med Real Madridom in Barcelono so pripravili grafično primerjavo statističnih podatkov obeh zvezdnikov španskih tekmecev, Cristiana Ronalda in Messija, ob imenu Ronalda pa so prikazali sliko nekdanjega brazilskega nogometaša in člana Reala Ronalda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.