Šport
67 ogledov

Mični blondinki jemljeta dih

1/31
Žurnal24 main
Erika in Simona Fabjan, mladi dekleti iz Žužemberka, sta Slovenijo postavili na svetovni zemljevid odbojke na mivki. Zurnal24.si vam ju predstavi!

Odbojka na mivki se v Sloveniji v zadnjem času razvija s svetlobno hitrostjo. Vse več je mladih športnikov in športnic, ki so sklenili, da se bodo s tem športom začeli ukvarjati profesionalno. Med moškimi vsaj za zdaj še ni para, ki bi se odločil vse podrediti odbojki na mivki. Pri dekletih je drugače. Sestri Erika in Simona Fabjan sta se odločili, da se povsem posvetita odbojki na mivki, in odkrito napovedujeta nastop na naslednjih poletnih olimpijskih igrah v Londonu 2012. Poleg njiju sta vsaj še dva para (Martina Jakob in Andreja Vodeb ter Katja Juhart in Tadeja Veit ), ki se z odbojko na mivki ne ukvarjata zgolj za zabavo.

Zaradi vse večjih uspehov in prepoznavnosti sester Fabjan iz Žužemberka smo postavni Dolenjki povabili v domžalski hotel Ambient in z njima poklepetali o njunem življenju na odbojkarskih igriščih in izven njih. Vas zanima, kaj je treba vložiti v nastop na OI, kdo sta njuni vzornici, ali imata fanta in še kaj? Potem si oglejte videa!

Erika in Simona sta največji uspeh doživeli z nastopom na turnirju svetovne serije v Haagu. Na žalost sta že v prvem kolu naleteli na mino, saj jima je žreb namenil prvi par sveta, Brazilki Larisso in Juliano. Kot pravita sami, sta se v tem dvoboju veliko naučili in njun čas šele prihaja. O tem ne dvomimo, saj njuna predanost odbojki na mivki ne pozna meja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.