Šport
18 ogledov

Mihevc odstopil z mesta predsednika

Damjan Mihevc naj bi konec marca končno dobil svojega naslednika. Žurnal24 main
Tisto, o čemer smo v našem mediju pisali že pred dnevi dni, se je danes tudi zgodilo. Predsednik Hokejske zveze Slovenije Damjan Mihevc je podal nepreklicno odstopno izjavo.
 

Preberite še ...

Matjaž Kopitar novi selektor

Predsednik Hokejske zveze Slovenije Damjan Mihevc z današnjim dnem nepreklicno odstopa s funkcije predsednika HZS. HZS bo na podlagi odstopne izjave pooblastila enega od podpredsednikov za vodenje hokejske zveze do izredne skupščine. V kratkem bo sklicana tudi seja predsedstva HZS, ki bo določila datum izredne skupščine, so še sporočili iz HZS.

 
 

Pred 18 meseci, ko sem prevzel vodenje organizacije, je imela milijon evrov dolga.

Damjan Mihevc

 
"Po 18 mesecih odstopam s funkcije predsednika Hokejske zveze Slovenije, razlogi za odstop pa so predvsem spori na organizacijskem področju med posameznimi interesnimi skupinami v slovenskem hokeju," je zapisal Mihevc v svoji odstopni izjavi in med drugim pojasnil: "Osnovni cilj mojega mandata je bil, da finančno saniramo zvezo. Naredili smo prvi velik korak za poplačilo starih dolgov zveze. Pred 18 meseci, ko sem prevzel vodenje organizacije, je imela milijon evrov dolga. Danes ugotavljamo, da je bilo teh dolgov precej več – po ocenah revizijske hiše za milijon in pol evrov. Teh dolgov je sedaj pol manj, zveza je imela v teh dveh letih tudi finančna sredstva za pokrivanje tekočih stroškov in upam, da bo primarni cilj novega predsednika, da zvezo v celoti finančno sanira in omogoči njeno pozitivno poslovanje tudi v prihodnosti."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.