Šport
22 ogledov

Milijonski izziv s Townsendom

Tom Dwan (Foto: pokerpro.com) Žurnal24 main
Še preden je majska izdaja revije Bluff sploh prišla na police, je že dvignila toliko prahu kot le malokatera pred njo. V njej je namreč intervju z ameriškim "wunderkindom" spletnega pokra – Tomom "durr" Dwanom.

V pogovoru je slednji med drugim tudi razkril ime svojega naslednjega izzivalca v svojem milijonskem izzivu. To bo Brian Townsend. Tom Dwan je najprej priznal, da se sedanji milijonski izziv, v katerem se na Full Tiltovih mizah bojuje s Patrikom Antoniusom, ni izšel ravno po njegovih željah, saj je bil sam prepričan, da bo njun dvoboj veliko bolj zanimiv za gledalce ter predvsem precej bolj kratek, saj se akterja v njem merita že več kot leto, če ne ne bosta prestavila v višjo prestavo, pa bi lahko prvi milijonski izziv trajal še kar nekaj mesecev.

Vam pa obljubljam, da naslednji izziv zagotovo ne bo trajal tako dolgo in bo za vse gledalce zagotovo tudi bolj zanimiv.
Tom Dwane
“Opravičujem se vsem, ki spremljate najine dvoboje, ker trajajo že tako dolgo, a na to pač žal nimam vpliva. Vam pa obljubljam, da naslednji izziv zagotovo ne bo trajal tako dolgo in bo za vse gledalce zagotovo tudi bolj zanimiv,” je v intervjuju še povedal Dwan. Kar se naslednjega tekmeca tiče, pa je "durrr" izdal, da to ne bo ne Phil Ivey, niti to ne bo David Benyamine, kljub temu da sta oba igralca lani želela sodelovati v izzivu. Po Patriku Antoniusu se bo v Dwanovem milijonskem izzivu tako z njim pomeril 26-letni Američan Brian Townsend.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kljub temu da se še ne ve, kdaj bosta Dwan in Townsend začela igrati, pa "durrr" napoveduje, da bi moralo biti njunega dvoboja konec v le dveh do treh mesecih, saj pričakuje, da bo Brian veliko bolj zainteresiran za igro, kot je bil Patrik in da bosta lahko dnevno odigrala tudi po 5.000 iger, s čimer bi lahko v optimalnem primeru, celoten izziv končala celo v zgolj 10 dneh. A to bi bil celo za igralca kova Dwan in Townsend vseeno prevelik zalogaj.

Glede na to, da gre v trenutnem milijonskem izzivu Dwanu vse kot po maslu, samo upamo, da bosta s Patrikom čim prej odigrala še zadnjih nekaj tisoč iger in bosta tako omogočila, da se naslednja izvedba milijonskega izziva začne vsaj po koncu letošnjega prvenstva WSOP, če že ne prej.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.