Šport
33 ogledov

Million Dollar Cash Game v polnem teku

(Foto: Highstakesnews.com) Žurnal24 main
Medtem ko vi prebirate to novico, se nekateri najboljši pokeraši na svetu merijo v eni od najdražjih denarnih iger, kar jih pozna svet pokra – Full Tilt Poker.com Million Dollar Cash Game.

V Londonu so v sredo začeli snemati peto sezono poker serije Full Tilt Poker.com Million Dollar Cash Game. V zadnjih štirih letih se je ta poker serija po zaslugi velikih imen iz sveta pokra in skorajda neverjetnih iger dodobra zasidrala v naši skupnosti kot ena od boljših alternativ znameniti oddaji High Stakes Poker. Oddaji sta med seboj kar tekmovali, kateri bo uspelo privabiti bolj odmevne, premožne in prepoznavne igralce, ki bodo poskrbeli, da se na mizi izmenjujejo astronomski zneski.

Po letih tekmovanja je Full Tiltovi seriji uspelo poseči po zvezdah, saj v svojo sredo niso le privabili igralcev, kot so Patrik Antonius, Phil Ivey in Tom »durrrr« Dwan, temveč so pripravili tudi teren, da se je lahko prav v njihovi oddaji odvila največja igra v zgodovini pokra na TV. Obračun med Iveyjem in Dwanom je na koncu pripadel »durrru«, potem ko je ta na turnu sestavil višjo lestvico kot Ivey in si tako priigral več kot 1,1 milijona dolarjev.

Nekaj podobnega si od oddaje producenti obetajo tudi letos, saj jim je za njihovo mizo vnovič uspelo zvabiti nekatera največja imena iz sveta pokra, že standardni zasedbi za tako odmevne igre pa se bo tokrat pridružil še finski specialist za denarno igro Ilari »Ziigmund« Sahamies.

Ob tem velja omeniti, da mora vsak igralec, ki želi zasesti mesto za mizo, nanjo prinesti vsaj 100.000 $, pri čemer zgornje meje na znesek, ki ga lahko položi na mizo, ni! Ob igralcih, kot so Ivey, Antonius, Dwan in Sahamies, verjetno ni pričakovati, da bodo začeli z najnižjim možnim zneskom, in to je v kombinaciji z vsemi temi velikimi egi jamstvo, da bo tudi peta sezona serije Full Tilt Poker.com Million Dollar Cash Game nadvse zanimiva.

Snemanje letošnje sezone serije bodo sicer končali že v nekaj dneh, vendar pa si bomo samo dogajanje tudi letos lahko na svojih malih zaslonih ogledali šele januarja prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.