Šport
16 ogledov

"Minotauro" razmišlja o maščevanju

Nogueira Minotauro UFC Reuters
Na UFC 140 bomo poleg glavne borbe med Jonom Jonesom in Lyoto Machido videli še lepo število odličnih borb. Med drugim se nam bosta predstavila tudi slavna brazilska brata Nogueira. Rogeria čaka borba proti bivšemu prvaku Titu Ortizu, Rodrigo pa se bo v drugi borbi večera Franku Miru poskušal oddolžiti za poraz iz leta 2008.

Veliko zanimanja vzbuja predvsem revanša Franka Mira in Antonia Rogeria Nogeuire, ki se bosta na UFC 140 pomerila v drugi borbi večera. "Minotauro" bo v oktagon prišel predvsem z mislijo, da se Američanu maščuje za nepričakovan poraz leta 2008 na UFC 92, ko mu je Mir zadal prvi poraz s tehničnim nokavtom v karieri.

Rogerio je nazadnje stal v ringu na UFC 134, ko je v Riu navdušil z nokavtom proti Brendanu Schaubu. Za še večjo mero optimizma pa skrbi tudi odlično zdravstveno stanje Brazilca, poškodbe so namreč dokončno pozabljene. "Zelo sem si želel revanšo, vesel sem, da se spet borim z njim in dal bom vse od sebe. Kondicijsko sem pripravljen kot zadnjič, opravil sem operacije in poškodbe so pozabljene. Imel sem odlične priprave in želim zmagati," je dejal slavni Brazilec v pogovoru za tatame.com.

"O prejšnji borbi nisem razmišljal. Nisem se dobro gibal obračal, to pa moram početi proti Miru. Zelo je gibljiv, ne glede na to, da se lahko utrudi. Moram se gibati in vršiti pritisk," je "Big Nog" še razkril delček svoje taktike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.