Šport
50 ogledov

Misica, zapisana gimnastiki

Pia Arhar
1/22
Žurnal24 main
V naši rubriki Žurnalova športnica je tokrat gostovala ritmična telovadka Pia Arhar. Nekdanjo miss športa smo obiskali na treningu, nato pa se z njo odpravili na sproščujočo masažo.
Zahvaljujemo se frizerskemu, kozmetičnemu, masažnemu in fizioterapevtskemu salonu Studio 4 v Ljubljani, ki je Arharjevi omogočil sproščujočo masažo.

Po trenutno naši najboljši ritmični telovadki Tjaši Šeme smo v naši rubriki Žurnalova športnica gostili tudi njeno reprezentančno kolegico Pio Arhar. Tekmovalka Športnega društva Moste se je ritmični gimnastiki zapisala že v rani mladosti in ji ostala zvesta do današnjih dni.

Razočarana iz Moskve
Lanskega septembra se je v Moskvi udeležila jubilejnega 30. svetovnega prvenstva in osvojila skromno 110. mesto. Nekdanja miss športa s tem dosežkom ni bila zadovoljna. "Od tekme sem pričakovala veliko več, saj sem bila dobro pripravljena, vendar me je trema premagala," je takrat povedala Arharjeva in dodala: "Brez napak sem naredila le vajo z obročem. Škoda, ker nisem izpolnila svojih ciljev, ampak saj me čaka še veliko novih tekem." Kljub temu pa ji je nekoliko slabši rezultat dal le novega elana, s katerim je krenila novim izzivom naproti.

Šola najpomembnejša
Leta 1990 rojena športnica svoji ljubezni od otroških dni namenja okoli štiri ure na dan. Večino preostalega časa pa nameni sedenju za knjigami, saj se Pia dobro zaveda, da je brez uspešno dokončanega študija zelo težko.

Tudi po karieri želi ostati v gimnastiki
Kot mnogi drugi športniki si tudi Arharjeva po koncu kariere želi ostati v ritmični gimnastiki in znanje prenašati na mlajše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.