Šport
3944 ogledov

"Mislila sem, da ni nič hudega, nato sem pogledala kolena."

samantha cerio Print Screen
Ameriška telovadka je spregovorila prvič po hudi poškodbi obeh nog.

Dvaindvajsetletna Samantha Cerio iz zvezne države Alabama se je pred dnevi hudo poškodovala na študentskem tekmovanju v gimnastiki, kjer je ob pristanku med vajo na parterju izpahnila obe koleni in potrgala več vezi.

Američanko so v hudih bolečinah prepeljali v bolnišnico, kjer je dva dni kasneje prestala operacijo.

samantha cerio Nov začetek Šport Telovadka, ki je izpahnila obe koleni, prestala operacijo

Čez dva meseca bo nekdanja telovadka, ki je po poškodbi oznanila konec kariere, skočila v zakonski jarem, a še prej se bo morala spet naučiti hoditi. Naslednjih nekaj tednov bo namreč preživela na invalidskem vozičku.

"Kaže zelo dobro," je optimistično dejala med gostovanjem v pogovori oddaji Today. "Naredila bom vse, kar je v moji moči, da bom lahko hodila na svoji poroki. Res bom garala za to," je obljubila.

Posnetek njene poškodbe je naravnost grozljiv in vsekakor neprimeren za občutljive gledalce, kljub temu pa tekmovalka še nekaj trenutkov po pristanku sploh ni vedela, kako hude so njene poškodbe.

"Ko sem pristala, se mislila, da ni nič hudega. Zdelo se mi je, da sem nekaj pretegnila, nato sem pogledala svoja kolena. Ko sem to videla, me je začelo strašansko boleti. Bolečina se je nato stopnjevala. Takrat me je prešinilo 'kaj, hudiča, se je zgodilo?"

Uporabnikom družbenih omrežij je položila na srce, naj ne delijo nazornega posnetka. "Moja bolečina ni vaša zabava. Družina, prijatelji in sotekmovalci si ne želijo v nedogled podoživljati moje poškodbe," je povedala.

Grozljiv prizor Šport Mlada telovadka po zlomu obeh nog končala kariero
Komentarjev 1
  • Avatar Zarsianna
    Zarsianna 01:41 18.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top