Šport
50 ogledov

Mislili so, da gre za del šova

Pedro Aguayo Ramirez EPA
Mehiški wrestler je v ringu utrpel usoden udarec v glavo in nepremično obležal na tleh. Obračun se je nadaljeval še nekaj minut, saj so bili vsi prepričani, da gre za del šova.

Pedro Aguayo Ramirez, znan tudi po imenom Hijo del Pierro Aguayo, je dobil udarec nasprotnika Oscarja Gutierreza (aka Rey Misterio Jr.) in obležal na vrveh. Dvoboj se je nemoteno nadaljeval, medtem ko ga je eden izmed kolegov, misleč, da se Mehičan pretvarja, neuspešno poskušal prebuditi. Po slabih dveh minutah je postalo jasno, da je z Ramirezom nekaj hudo narobe, zato je posredovala zdravniška služba.

Wrestler je izgubil zavest in si ni več opomogel, poroča San Diego Red, policija pa je sporočila, da je umrl v zgodnjih nedeljskih urah. Državni tožilec je sprožil preiskavo, ali je pri nesreči šlo za nenaklepni uboj.

Aguayo je bil star 35 let, wrestlingu pa je posvetil zadnji dve desetletji svojega življenja. ''Nimam besed ob tej tragični novici. Moje najglobje sožalje družini Aguaya Ramireza,'' je zapisal direktor wrestling zveze Joaquin Roland.

Komentarjev 1
  • marabunta 14:05 23.marec 2015.

    kdor izziva prej al slej dobi porcijo, ....in to pretepanje in butanje naj bi bilo čemu podobno ??? ne vem kaj je tu tako in, da folk nori in gleda, ko se norci med seboj ravsajo,... sicer pa vsako tele ...prikaži večle ma svoje veselje !!