Šport
178 ogledov

Miss športa, ki čisti konjske fige

Živa Viktoria Turk, slovenska miss športa v letu 2011. (Foto: Boštjan Tacol)
1/43
Boštjan Tacol
Miss športa leta 2011 je postala Živa Viktoria Turk, ki se ukvarja s konjeništvom. Lara Amršek je postala njena prva in Kristina Ilič druga spremljevalka. Oglejte si videoportret zmagovalke.
Kaj je Živa Viktoria Turk zapela za vas, kaj meni o čiščenju konjskih hlevov in kje vse je že bila njena roka, si oglejte v VIDEU.

"Naslov mi pomeni, da sem se pravilno odločila, ko sem šla na to tekmovanje. Verjetno bo uspeh prišel še za mano. Vadili nismo prav veliko, bilo pa je zelo 'fajn'. Z avtom, ki sem ga za določen čas prejela na uporabo, bom šla najprej na izlet na morje," je za zurnal24.si dejala novopečena slovenska miss športa 2011 Živa Viktoria Turk, 22-letnica iz Ribnice, ki se ukvarja s konjeništvom. Prva njena spremljevalka je postala Lara Amršek, druga Kristina Ilič, medtem ko je bila za miss fotogeničnosti izbrana Adela Dobrijević.

Bralci zurnala24.si ste za najbolj zalo športnico izglasovali 18-letno Kajo Ajdnik iz Domžal, ki je v imenu športnega uredništva dobila nagradni šopek. "Zmaga na glasovanju zurnala24.si mi pomeni veliko, čeprav očitno ni bila dovolj za skupno zmago. Videla pa sem, da me podpira veliko ljudi. Imam precej zvestih navijačev, ki jih je bilo tudi na izboru dobro slišati," je povedala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.