Šport
25 ogledov

Miss športa s konja na modne piste

Lara Amrsek, Ziva Viktoria Turk in Kristina Ilic Boštjan Tacol
Kako stresno je bližanje trenutka, ko aktualna misica počasi že začne postajati bivša, smo preverili pri Živi Viktorii Turk, miss športa 2011.

So časi, ko se zmagovalke različnih lepotih tekmovanj znajdejo pod slepečim sojem žarometov. In so trenutki, ko ti počasi jenjajo. Pride pa tudi moment, ko je treba predati lento, kar bo 21. aprila storila Živa Viktoria Turk, še tri tedna aktualna miss športa. "Malce mi je sicer žal. Za mano je zelo lepo leto. Upam, da se bo tudi moja naslednica enako veselila,“ je za zurnal24.si dejala nasmejana 23-letnica: "Polna sem pričakovanj, ker me zanima, katera me bo nasledila. Punce so 'luštne', simpatične, izžarevajo 'nekaj'“

Študentka veterine se aktivno s konjeništvom ne ukvarja več, naziv pa ji je utrl pot na modne piste. "Naslov je odkočna deska, od tebe je odvisno, kako jo izrabiš. Sodelujem z Majo Ferme in še z nekaterimi blagovnimi znamkami. Letos bom zaključila študij, naslednje leto bom absolventka. Ta čas bi rada izkoristila za manekenske reči, po diplomi pa se bom verjetno 'umirila',“ načrtuje Ribničanka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.