Šport
40 ogledov

Mlada Slovenka ob bok Wawrinki, Monfilsu, Ivaniševiću

Kaja Juvan Saša Despot
StarWing Sports, agencija s sedežem v Londonu, je danes oznanil podpis večletne pogodbe s Kajo Juvan, 16-letno slovensko vzhajajočo teniško zvezdo.

"Zelo se veselim sodelovanja s StarWingom. Z družino smo se odločili za StarWing, ker menimo, da ima ta agencija izkušnje in znanje, ki mi bodo zelo pomagali na moji teniški poti," je povedala Kaja Juvan, aktualna zmagovalka Orange Bowla U18.

"Izjemno nas veseli Kajin napredek in njena vloga v Fed Cup ekipi, s katero imamo visoke cilje. Kajina vzpostavitev sodelovanja s priznano agencijo StarWing Sports predstavlja dobro izhodišče za njeno teniško kariero," je dejal direktor teniške zveze Gregor Krušič.

"Kaja je izjemno nadarjena, je izredna tekmovalka in osebnost. Počaščeni smo, da je za zastopanje v mednarodnem prostoru izbrala prav našo agencijo in prepričani smo, da bo velika pridobitev za našo ekipo," pa je povedal Lawrence Frankopan, ustanovitelj in direktor agencije StarWing, ki je tudi direktor ATP turnirja v Umagu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.