Šport
7 ogledov

Mlakar gre na morje

Slovenski reprezentant Matjaž Mlakar bo odslej branil barve Cimosa iz Kopra. (Fo Žurnal24 main
Slovenski reprezentančni krožni napadalec Matjaž Mlakar je naslednji, ki zapušča obubožano Gorenje iz Velenja. Svojo kariero bo nadaljeval pri Cimosu iz Kopra.

Matjaž Mlakar zapušča vrste Rokometnega kluba Gorenje iz Velenja. Aktualni slovenski prvaki so se pred časom znašli v hudi finančni krizi, zaradi česar so bili prisiljeni znižati plače svojim igralcem. Tisti, ki na znižanje niso hoteli pristati, so dobili proste roke pri iskanju novih delodajalcev.

28-letni Sevničan bo tako svojo športno pot nadaljeval pri RK Cimosu iz Kopra. Za večjo minutažo pri Kopru pa se bo moral izdatno izkazati, saj imajo Koprčani v svojih vrstah, poleg mladega Roka Rapotca, tudi odličnega srbskega krožnega napadalca, Bojana Skoka. Podrobnosti dogovora med Mlakarjem in RK Cimosom zaenkrat še niso znane.

Poleg reprezentančnega krožnega napadalca je velenjski klub zapustilo že več igralcev, kot prvi Boštjan Kavaš, njegovemu vzoru pa je sledilo več igralcev, med njimi tudi Sebastjan Sovič, Sergo Datukašvili, Matevž Skok in še nekateri drugi.  Pred dnevi pa je odjeknila tudi novica, da  Gorenje zapušča tudi edini  tuji strokovnjak v  najmočnejši slovenski rokometni ligi, Ivica Obrvan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.