Šport
26 ogledov

MMA borec se je poslovil od sina

marcus kowal Instagram
MMA borec Marcus Kowal se je z ganljivim sporočilom poslovil od 15-mesečnega sina, ki ga je do smrti zbila vinjena 72-letnica.
Marcus Kowal in njegova izbranka Mishel Eder sta se poslovila od sina, ki so ga po sobotni prometni nesreči ohranjali pri življenju s pomočjo aparatov.
 
Švedski borec je na družabnih omrežjih delil fotografijo, na kateri je 15-mesečnega Liama prijel za roko in se od malčka poslovil z besedami: ''Poslavljam se od moje luči, moje ljubezni, preden reši življenje nekomu drugemu. Bolečina je neznosna. Liam, rad te imam. Objemite svoje otroke, vedno jih poljubite. Ne izgubite potrpljenja. Pogosto se smejte z njimi. Prekinite telefon in se igrajte,'' je zapisal Kowal.
 
Kowalov sin je umrl za posledicami prometne nesreče, ki jo je povzročila vinjena voznica. 72-letnica je z avtomobilom zbila Liamovo teto in voziček, v katerem je bil 15-mesečni otrok. Sestra Kowalove izbranke je utrpela poškodbo noge, njeno stanje je stabilno. Povzročiteljica je poskušala pobegniti s kraja nesreče, vendar so ji to preprečili očividci.
 
Malčka so nemudoma prepeljali v bolnišnico, kjer pa so ugotovili, da so njegove poškodbe prehude. Nekaj časa so ga s pomočjo aparatov ohranjali pri življenju. ''Njegovo srce še bije, a možgani ne delujejo več,'' je pred odklopom aparatov sporočil Kowal.
 
Šved je napovedal, da bodo malčkove organe darovali, nato pa svoje bližnje in znance zaprosil, naj njegove številke ne delijo z obupanimi starši, saj nima moči, da bi organe odrekal ogromnemu številu prosilcev, ki iščejo rešitev za svojega otroka.
 
''Tisti, ki imate mojo telefonsko številko, je prosim ne delite z neznanci, ki potrebujejo otroške organe. Prosim. Trenutno imamo dovolj težav. Ne morem se ukvarjati z bolečino drugih. Prejel sem 100 sporočil staršev in ne morem več odgovarjati 'žal mi je, njegovi organi so že oddani','' je zapisal žalujoči Kowal.

 

#DontDrinkAndDrive #RememberLiam #RIP #bebisen

A video posted by Marcus Kowal (@mackowal) on Sep 7, 2016 at 1:44am PDT

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.