Šport
9237 ogledov

MMA po češko: nasprotnici sta se poljubljali, gledalci videli tudi gole prsi

Denisa Ryndova in Karina pedro Reševalni pas/Twitter
Svet mešanih borilnih veščin (MMA) še kar ne more dojeti, kaj se je sredi marca dogajalo na Češkem. Čeprav smo s sveta MMA vajeni marsikaj, pa toliko dogajanja na enem kupu redko doživimo.

Številni oboževalci mešanih borilnih veščin so se spraševali, kaj lahko na dogodku, na katerem so se spopadali spletni vplivneži, pričakujejo od borbe med manekenko ter pevko in zvezdnico OnlyFansa. Že na promocijskem dogodku pred borbo so dobili odgovor – marsikaj, potem ko sta se Denisa Ryndova in Karina Pedro na dogodku pred borbo kar poljubili. 

"Spopad zvezd," kot so poimenovali dogodek v Pragi, je zbranim gledalcem imel kaj ponuditi. Vroče je bilo že pred glavnim dogodkom, saj sta za izdatno promocijo dogodka poskrbeli Denisa Ryndova in Karina Pedro, ki sta se ob "postavljanju" poljubili. Čeprav je morda na prvi pogled šlo za provokacijo, pa sta dami vse skupaj prenesli brez pesti in grdih pogledov. Vsekakor so MMA-analitiki potezo označili za nevsakdanjo, saj smo ob takšnih "postavljanjih" praviloma vajeni provokacij v smislu grdih besed ali celo nekaj agresivnih potez, kot so naslanjanje glave na nasprotnika ipd. 

Za presenečenje je poskrbela rdečelaska Ryndova, ki se je z ustnicami lotila zvezdnice portala za odrasle. Tej je nežnost nasprotnice očitno godila, saj je poljub Ryndovi vrnila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karina Pedro (@karinkapedro)

Da Karina Pedro nima težav z goloto, je znova dokazala, ko je gledalcem še pred borbo skupaj z OnlyFans zvezdnico "Inked Dory", s katero sta tekmovali proti omenjeni Ryndovi in pevki Kristal Shine, ponudila ogled prsi iz prve vrste. Tako so lahko ocenili, ali izgledajo bolje kot na kameri ... 

Četveroboj v kletki | Avtor: Instagram Instagram

Številni oboževalci mešanih borinih veščin so bili mnenja, da MMA svet potrebuje več takšnih dogodkov, spet, drugi so dejali, da so takšni dogodki nespoštljivi do MMA-ja. 

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 06:36 22.marec 2023.

    Ker kre...teni...zem!!!

  • popokatopetl 22:26 21.marec 2023.

    Ne vem kako se lahko borijo v tako debeli obleki, mogoče bi namesto tega uporabili body painting. Ampak če punce hočejo sodelovat pri tem, brez veze zgubljat besede, upam da vsaj dobijo procentek od zaslužka.