Šport
17 ogledov

Monfils s "škarjicami" navdušil gledalce

Monfils Haas Halle ATP turnir tenis udarec škarjice smash Youtube
Če je pri tenisu možno izvesti "škarjice", potem je to na turnirju ATP v Halleju uspelo Francozu Gaëlu Monfilsu, ki je na dvoboju z domačinom Tommyjem Haasom nemško občinstvo dvignil na noge z neverjetnim udarcem.

Pri rezultatu 15:15 in 3:5 v drugem nizu je Gaël Monfils dobil trenutek navdiha in visoko žogo Tommyja Haasa najprej spustil med nogami, se obrnil za 360 stopinj in jo s smashem poslal nazaj proti nemškemu nasprotniku.

Monfilsu se ob navdušenju občinstva poteza ni obrestovala, točko je dosegel Haas in kasneje izenačil na 1:1 v nizih, kasneje pa tudi dobil četrtfinalni obračun s 6:7 (4), 6:3 in 6:3. Monfilsu pa je bilo za uteho vsaj to, da je odšel med legende YouTuba.

"Ne morem verjeti, da sem pravkar videl to na turnirju ATP. Neverjetno. Kako resno sploh jemlje to tekmo? Morda pa ne verjame, da mu bo uspel brejk. Ampak to je senzacionalen udarec," je ob huronskem navdušenju avditorija Francoza pohvalil tudi komentator na posnetku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.