Šport
16 ogledov

"Moorman1" vpisal novo zmago

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Če govorimo o uspehih na spletnih turnirjih, je le malo takih tekmovalcev, ki se lahko pohvalijo, da so bolj uspešni kot Chris "Moorman1" Moorman.

Britanski profesionalec Chris "Moorman1" Moorman, ki je tudi član Brunson 10, je pred kratkim k svojim uspehom dodal še enega. Spet mu je uspelo dobiti tako imenovano PocketFives.com Triple Crown in to že enajsto v karieri. Trojna krona se podeli tistim igralcem, ki uspejo v roku enega tedna zmagati v treh različnih spletnih turnirjih na treh različnih spletnih straneh. Pogoj pa je, da je na vseh turnirjih nagradni sklad preko 10 tisoč ameriških dolarjev.

Medtem ko bi bila večina med nami več kot zadovoljna, če bi uspela zmagati tri take turnirje v karieri, za Moormana ni nič posebnega kaj takšnega izvesti v roku enega tedna. Pravzaprav mu je uspelo zmagati celo 4 turnirje, od katerih sta bila dva na strani Full Tilt Poker. Njegova enajsta trojna krona je največ, kar jih je kdaj kdo dosegel.

Tokrat je zmagal naslednje turnirje:

The UB Poker $50,000 Guaranteed, vreden 15 tisoč ameriških dolarjev
The PokerStars $50 Rebuy, vreden 13,821 ameriških dolarjev
The Full Tilt $60,000 Guaranteed, vreden 18,637 ameriških dolarjev
The Full Tilt Poker $50 Cubed, vreden 8,400 ameriških dolarjev

O svojem zadnjem uspehu je Moorman za PocketFives.com povedal: "Bilo je že kar nekaj časa, odkar sem nazadnje zmagal, tako da je bilo kar naporno vse uspešno zaključiti. Zdaj sem nazaj, uživam v pokru, kolikor lahko, in izzivih, ki mi jih postavlja okolica. Zadnje čase sem bil kar malo frustriran, ko nisem zmagoval, zato tudi nisem igral svoje A-igre. Očitno sem potreboval le nekaj časa in dovolj iger, da se spravim nazaj k sebi. Sedaj sem boljši in močnejši kot kdajkoli prej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.