Šport
0 ogledov

"Morali bi biti bolj pokvarjeni"

Matt Higgins vsaj na prvi tekmi finala ne bo igral. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Po večnem derbiju med Acroni Jesenicami in Tilio Olimpijo igralci v rdečih dresih kar niso mogli razumeti, kako so lahko zgubili, če pa so zabili kar sedem zadetkov.

Igralci Acroni Jesenic so si s petkovim porazom na večnem derbiju z 8:7 proti Tilii Olimpiji še dodatno zaprli vrata v končnico. Njihov zaostanek za Medveščakom na osmem mestu se je povečal na kar 14 točk, do konca rednega dela pa je še točno polovica vseh tekem oziroma 29. kol. Kljub temu pa železarji ne obupujejo. Trener Mike Posma je tako prepričan, da je končnica še vedno dosegljiva. Veliko manj optimistični pa so bili koncu srečanja v Podmežakli njegovi varovanci. Bolj kot izločilni boji so se jim po glavi podile misli, kako smo lahko izgubili, če pa smo zabili kar sedem zadetkov.

Do nasprotnika smo preveč prijazni. Morali bi biti veliko bolj pokvarjeni, zato ker gledamo njihove igralce.
Andrej Hebar
"Kaj naj rečem? Dali smo sedem golov, a kljub temu izgubili doma. To je smešno. To se nam ne bi smelo dogajati. Menim, da smo se dobro borili, ampak naredili smo preveč napak. Do nasprotnika smo preveč prijazni. Morali bi biti veliko bolj pokvarjeni, zato ker gledamo njihove igralce. Rezultat tega pa so prejeti zadetki in namesto, da bi nasprotnega igralca poskušali zaustaviti tudi s prekrškom, mi tega ne počnemo. Preveč smo prijazni. Odraz tega pa je, da smo danes dobili osem golov," je po koncu srečanja razmišljal napadalec Andrej Hebar.

Podobnega mišljenja so bili tudi njegovi soigralci. Marjan Manfreda je po koncu srečanja zbrani sedmi sili zaupal naslednje:"Mislim, da smo v preveliki želji, da bi izenačili pozabili na obrambo in csakič, ko smo se približali smo nato prejeli zadetek ali dva. Razočaranje je res veliko. Še bolj pa nam je žal gledalcev, ki so nas prišli spodbujat v tako velikem številu.“ Jeseničani v nedeljo odhajajo na gostovanju k rdečim bikom iz Salzburga, kjer jih čaka vse prej kot lahka naloga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.