Šport
25 ogledov

"Morda bi nam SP prinesla Jordan"

Harry Redknapp Žurnal24 main
Ob ponesrečeni kandidaturi Anglije za organizacijo SP 2018 nogometni delavci kar tekmujejo, kdo bo bolj sarkastičen. Zadnji je zablestel Harry Redknapp, ki je predlagal, da bi morali v boj poslati kar Jordan.

Harry Redknapp, trener londonskega Tottenhama, je s tem seveda mislil na tisto Jordan, ki jo bolj kot športni navdušenci poznajo tisti, ki radi prelistajo predvsem rumene revije in časopise. Če še ne poznate dekleta, katere pravo ime je Katie Price, naj vam zaupamo, da je znana po svojem ogromnem oprsju, s katerim je zmešala glavo že marsikateremu moškemu. Očitno je Rednknapp prepričan, da bi glave zmešala tudi tistim, ki so odločali o prireditelju svetovnega prvenstva leta 2018, ki ga bo gostila Rusija. In seveda delo opravila veliko bolje kot britanski premier David Cameron, princ William in nogometaš David Beckham, ki so sestavljali angleško pogajalsko skupino. "Morda bi namest njih poslali Jordan. Mislim, prepričan sem, da so naredili vse kar so mogli. No, morda pa bi nam šlo z njo boljše,“ je dejal Harry Redknapp.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.