Šport > Moto športi
13 ogledov

Ališič ne bo komentiral F1 na RTV

Miran Ališič Saša Despot
Žurnalov telefon je tokrat preverjal, ali držijo govorice, ki so se pojavile na spletnem portalu MMC, da naj bi komentator dirk Miran Ališič v prihodnje komentiral dirke formule 1 za nacionalno televizijo.

Ali bi lahko na kratko pokomentirali govorice, da vas v prihodnji sezoni čaka komentiranje formule 1 za nacionalno televizijo?

Sploh ni res, ne! Nekaj se dogovarjamo o določenih projektih, ampak pogovori niso povezani s formulo 1. Nič ni takšnega, da bi komu lahko karkoli razlagal. Pogovarjamo se o morebitnih projektih, ampak nič ni podpisanega oziroma dogovorjenega. Lahko vam pa povem, da ti niso neposredno povezani s formulo 1. Se pa pogovarjamo o morebitnem sodelovanju.

 

Pa se pogovarjate o dolgoletnem sodelovanju?

Ah, tega pa nikoli ne vemo. Pogovarjamo se, ali bi skupaj delali neke projekte oziroma oddaje, seveda povezane s športom. To je vse, kar lahko povem. Vse, kar bi bilo več, bi bilo: prvič, nekorektno z moje strani, in drugič, ne bi ustrezalo resnici.

 

Kaj pa sodelovanje s Pop TV, če bi ta v prihodnji sezoni dobil pravice za prenose dirk? Je v vaših načrtih?

Za zdaj tega načrta nimam. Mislim, da to za zdaj sploh ni tema.

 

Pa letos spremljate formulo pri svojih nekdanjih delodajalcih?

Ne, ker sem na vseh dirkah in delam za svoj portal. Imam toliko dela, da nimam časa, da bi lahko spremljal prenose. Spremljam pa odmeve in odzive.

 

Se vam zdi, da je kakovost po vašem odhodu padla?

Kakovosti ne morem soditi, glede na odzive pa nimam občutka, da je ljudem zelo všeč.

 

Na digitalnih televizijah so zatemnili nekatere tuje programe, ki prav tako prenašajo formulo 1 ...

To je jasna zgodba! Mi smo skupaj delali 14 let in ni bilo niti najmanjše potrebe, da bi te programe zatemnjevali. Pravzaprav gre za neki drugi način privabljanja gledalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.