Šport > Moto športi
11 ogledov

Alonso čim prej k Ferrariju

Willi Weber Ferrariju priporoča, naj čim prej podpiše s Fernandom Alonsom. Žurnal24 main
Dolga leta je skrbel za najuspešnejšega dirkača v zgodovini formule 1 Michaela Schumacherja. Torej že ve, kdo je ta hip najboljši za ekipo Ferrari. Willi Weber priporoča Fernanda Alonsa.
Willi Weber, nekdanji menedžer sedemkratnega prvaka Michaela Schumacherja, je za nemški Sport Bild dejal, da je logično, da Ferrari takoj, ko bo možno, podpiše pogodbo s Špancem Fernandom Alonsom. Sedeminšestdesetletni menedžer, ki zdaj skrbi za mladega upa in testnega voznika Williams Toyote, Nica Hulkenberga, tako le še spodbuja govorice, da bi lahko dvakratni prvak že naslednjo sezono pri rdečih zamenjal Finca Kimija Räikkönena, ki že zdaj bolj misli na reli kot na formulo 1. "Ne vem, ali so morda že dogovorjeni, ampak bi bilo logično, saj je to v interesu obojih. Fernando Alonso je ta hip najboljši dirkač na svetu. Če bi imel kaj besede pri Ferrariju, bi takoj podpisal z Alonsom. Mislim, da oni na ta položaj gledajo enako ," je dejal Weber.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.