Šport > Moto športi
20 ogledov

Alonso krstil novega ferrarija

1/10
Žurnal24 main
F150, novi Ferrarijev dirkalnik, je Fernando Alonso na stezi v Fioranu krstil z nekaj krogi za vse tam zbrane fotoreporterje. "Novi dirkalnik mi bo bolj odgovarjal," je dejal aktualni podprvak formule 1.
Testiranja se začnejo v torek. Večino dela bosta opravila Alonso in Massa. Tako bo zaradi omejitve testiranj, kar žalosti novega rezervnega dirkača, mladega in talentiranega Julesa Bianchija. Rad bi več dirkal in se učil, da nekega dne dobi priložnost kot redni dirkač formule 1.

"Prvi vtis o dirkalniku je zelo dober. V njem se počutim bolj samozavestno in udobno, bolj mi odgovarja," je po uvodnih krogih dejal bradati Fernando Alonso in obljubil, da se bo pred prvo dirko obril. Tako kot bo padla njegova brada, tako bodo padle tudi desetinke s časov, v smehu pove Alonso. "Moji mami ni všeč, da imam brado."

"Sem del ekipe in res si želim zmag," je na petkovi predstavitvi dirkalnika F150 dejal Felipe Massa. Pravi, da so mu zagotovili, da bo imel povsem enake pogoje kot Alonso. "Imam zagotovilo. Če bi mi rekli, da ne bom imel enakih možnosti za zmage, ne bi ostal v ekipi. Moštvu 100-odstotno zaupam. Verjamem, da mi lahko dajo popoln dirkalnik."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.