Šport > Moto športi
6 ogledov

Alonso v Ferrariju?

Fernando Alonso Žurnal24 main
Svetovno prvenstvo v Formuli 1 se bliža vrhuncu. Moštvena kolega pri McLarnu Lewisa Hamiltona in Fernanda Alonsa tri dirke pred koncem ločita le dve točki.

Formule 1 kljub vsemu ne pretresajo ugibanja, kdo bo svetovni prvak, pač pa namigovanja, za volanom katerega dirkalnika bo prihodnje leto sedel dvakratni svetovni prvak, Španec Fernando Alonso. Po številnih sporih z Lewisom Hamiltonom je vendarle težko pričakovati, da bo s Škotom v istem moštvu ostal še eno sezono. Medtem ko so številni mediji Španca že videli v moštvih BMW oziroma Renault, pa naj bi po najnovejših ugibanjih prihodnje leto branil barve Scuderie Ferrari.

Odkar so voznika rdečih Felipeja Masso pred dnevi videli v družbi predstavnikov Toyote, stalno prihajajo bolj ali manj preverjene informacije, da bo Brazilec naslednje leto vozil prav za japonsko moštvo.

Takšen položaj bi pomenil, da je Massino mesto pri Ferrariju za leto 2008 prosto, edini pravi naslednik pa naj bi bil prav Fernando Alonso. V scenariju je še ena velika luknja, vredna nekaj deset milijonov dolarjev. Ta znesek bi moral Ferrari v zameno za prestop nakazati McLarnu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.