Šport > Moto športi
17 ogledov

Alonsov agent v bivalniku Red Bulla

fernando alonso EPA
Nemški dnevnik Sport Bild na dan dirke za veliko nagrado Madžarske razkriva, da sta se v petek sestala agent Fernanda Alonsa in šef Red Bulla Christian Horner.

V petek zvečer naj bi se po poročanju Sport Bilda sestala Luis García Abad, zastopnik Ferrarijevega dirkača Fernanda Alonsa, in direktor ekipe Red Bull Christian Horner. Do sestanka naj bi prišlo v bivalniku avstrijskega moštva, viri pa so za dnevnik zatrdili, da je pogajanja o morebitnem prihodu svojega varovanca začel Abad in ne Horner.

Pri Sport Bildu nadaljujejo, da si želi Alonso zapustiti nekonkurenčni Ferrari in namigujejo, da bi lahko Red Bullov dvojec v prihodnosti sestavljala dva svetovna prvaka, poleg aktualnega Sebastiana Vettla torej tudi Španec, sicer velik prijatelj in zagovornik Vettlovega moštvenega kolega Marka Webbra, ki se ob koncu sezone poslavlja od rdečih bikov in formule 1.

"Drugo mesto v ekipi morajo dati Vettlu"

Alonso ima s Ferrarijem še enoletno pogodbo, zato bi mogel doseči dogovor o predčasni prekinitvi oziroma izplačilu. Do končne odločitve bi lahko prišlo že v manj kot enem tednu, dodajajo nemški kolegi. Resna kandidata za prosti sedež sta tudi Kimi Räikkönen (Lotus) in Daniel Ricciardo (Toro Rosso).

"Res, bil sem tam, ampak rekel sem, da morajo drugo mesto v ekipi dati Vettlu," je novico kot lažno v sarkastičnem tonu že označil Abad. Slednji je res bil v bivalniku Red Bulla, a ga je spremljal nekdanji reli voznik Carlos Sainz, oče Carlosa Sainza Jr., ki v GP3 vozi za Hornerjevo moštvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.