Šport > Moto športi
25 ogledov

Barichello buri duhove, Sauber zanika

Monisha Kaltenborn EPA
Nekdanji dirkač Rubens Barichello je z objavo na socialnem omrežju Twitter namignil, da bi se z veseljem vrnil v formulo 1.

Potem ko so se v javnosti pojavile govorice, da naj bi se upokojeni brazilski drikač Rubens Barichello vrnil v formulo 1, se je 41-letnik oglasil preko svojega Twitter profila: ''Veliko stvari je bilo izrečenih o morebitni vrnitvi v formulo 1. Resnica je: 'če bo priložnost, sem za','' je zapisal Barichello.

Brazilec naj bi se dogovarjal z Sauberjem, kar šefica ekipe Monisha Kaltenborn sprva ni želela zanikati, kasneje pa je priznala, da je bila samo prijazna. ''Izključujem možnost, da bo dirkal za nas. Morda je bolje, da to razčistimo. Zdelo se mi je, da bo nesramno, če povem naravnost. Hotela sem biti prijazna,'' je povedal Indijka, ki je sprva dejala, da je Barichello izkušen dirkač in da bodo odločitev o morebitnem sodelovanju sprejeli v kratkem času. ''Rubensa zelo spoštujem in mislim, da ni prav, da bi ga takoj odslovila. Potrebno je izkazati spoštovanje,'' je dodala Kaltenbornova.

Prihaja 18-letni Sirotkin?

Sauber še ni potrdil voznikov za prihodnjo sezono, vse glasnejše pa so govorice, da bodo enega od sedežev dali 18-letnemu Rusu Sergeju Sirotkinu. V letošnji sezoni za Sauber sicer vozita Esteban Gutierrez in Nico Hulkenberg.

barichello tvit | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.