Šport > Moto športi
57 ogledov

Corinna: Prosim, pustite nas na miru

corinna schumacher EPA
Corinna Schumacher, žena sedemkratnega svetovnega prvaka Michaela Schumacherja, je medije pozvala, naj zdravnikom pustijo delati v miru.

Medijsko poročanje o nesreči Michaela Schumacherja z vsakim novim dnem dosega nove razsežnosti. Žena nekdanjega dirkača formule 1 je zato predstavnike medijev, ki se zadržujejo v okolici bolnišnice, pozvala, naj ne motijo zdravniškega dela.

''Prosim, pomagajte nam v našem skupnem boju za Michaela,'' je v izjavi zapisala Corinna. ''Zelo je pomembno, da zdravnike pustite delati v miru. Prosim, da zaupate njihovim izjavam in zapustite bolnišnico. Prosim vas tudi, da našo družino pustite na miru,'' je dodala žena nemškega dirkača.

Schumacher je prestal dve operaciji glave, zdravniki pa ga še vedno ohranjajo v umetni komi. Stanje najuspešnejšega dirkača vseh časov je stabilno, a nevarno.

Francoske oblasti še vedno preiskujejo podrobnosti nesreče, ki se je zgodila na smučišču v Meribelu, več informacij pa naj bi razkrili na sredini tiskovni konferenci.

Komentarjev 2
  • Dejan+ 14:29 07.januar 2014.

    Odvetniki & novinarji . . . . ko pomislim nanje , primem za . . . . Takale vsiljivost je pač značilna za bedo novinarskega poklica in medijev V idealiziranem svetu bi bilo idealno bojkotirati novičarstvo ...prikaži večo takihle nesreč, če ne bi bilo občinstva tudi takih novic ne bi bilo in potem ne bi bilo vsiljivostiŽe mediji ne bi smeli objavljati kaj je novega, paparacijsvsko bando bi bilo potrebno sproti razganjati, a kaj ko smo tako firbčni, " kako je s ponesrečencem". Posebej še mi Slovenci in če je ponesrečenec zelo bogat , slaven in srečen . . . . saj veste . . . .

  • Lavdan 12:32 07.januar 2014.

    Novinarji so čisto navadni mrhovinarji, ki pod krinko svoboda tiska brezčutno vdirajo v intimo ljudi.