Šport > Moto športi
249 ogledov

Corinna se je sprijaznila z usodo

corinna schumacher EPA
Corinna Schumacher, žena legendarnega dirkača F1 Michaela Schumacherja, je izpeljala prodajo 34 milijonov evrov vrednega letala in počitniške hiše.

Corinna Schumacher se je po poročanju tujih medijev sprijaznila z dejstvom, da njen mož nikoli ne bo popolnoma okreval po hudi poškodbi glave, zato je poskrbela za prodajo zasebnega letala, ki ga krasijo začetnice MS, in počitniške hiše na Norveškem.

Schumacher se je hudo poškodoval decembra 2013, ko je padel med smučanjem v francoskih Alpah in po najmanj dveh operacijah na možganih več mesecev preživel v umetni komi. Sedemkratni svetovni prvak danes okreva v zasebnosti luksuznega domovanja ob Ženevskem jezeru, po besedah zdravnikov pa je okrevanje počasno. Upokojeni nemški dirkač je namreč še vedno nemobilen in ne more govoriti, zanj pa 24 ur na dan skrbi zdravniška služba.

Corinna je po tragični nesreči prevzela vodenje skoraj 700 milijonov evrov vrednega imperija, po poročanju nemških medijev pa razmišlja tudi o prodaji počitniške koče v Meribelu, kjer se je poškodoval nekdanji dirkač Jordana, Bennettona, Ferrarija in Mercedesa.

''Ženska je sama. Sama v zlatem imperiju,'' piše nemška revija Bunte in dodaja: ''Ko je postalo jasno, da se stari Schumi morda nikoli več ne bo vrnil, je Corinna morala začeti novo življenje. Morala je reagirati. Corinna je šla skozi izjemno preobrazbo. Od žene do vodje družine, od dekleta, ki se je izučilo za prodajalko, do vodje multimilijonskega podjetja.''

Schumacher se je junija lani prebudil iz umetne kome, njegova rehabilitacija pa bo dolga in naporna, pravijo zdravniki, ki ne verjamejo, da bo 46-letnik kdajkoli povsem okreval.

Komentarjev 4
  • JohnSmith30699 07:10 11.maj 2015.

    je pa tudi res da če bi se tole zgodilo tebi ali meni, bi bila že zdavnaj pod rušo! Denar kupi tudi zdravje, definitivno! Ampak ne pretenta pa smrti!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:38 10.maj 2015.

    Ja tud bogataši so ljudje..ampak škoda k se tega zavedajo šele ko si z denarjem ne morejo pomagati.

  • zefacveta 18:03 10.maj 2015.

    To smo lahko prebrali pred več meseci in zdaj ni več aktualno.