Šport > Moto športi
25 ogledov

Ecclestone: "So sramota za F1"

Bernie Ecclestone je bil spet brez dlake na jeziku. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Intervjuji z vodjo formule 1 Berniejem Ecclestonom ne minejo več brez sočnih izjav. 80-letni Britanec je zdaj šokiral tri nova moštva Virgin, Lotus in Hispania RT.

"Tri nova moštva, ki so leta 2010 vstopila v formulo 1, so prava sramota za naš šport," je v pogovoru za Financial Times dejal prvi človek formule 1 Bernie Ecclestone.

Ekipe Virgin, Lotus in Hispania RT v dosedanjih 17 dirkah niso pokazale, da si zaslužijo mesto v najbolj elitnem dirkaškem tekmovanju. Še več, skupaj niso osvojile niti točke. "Ta moštva ne služijo ničemur. Moramo se znebiti teh invalidov," je bil oster Ecclestone. Dodal je, da bi sicer Lotus zadržal še prihodnjo sezono, lastnika Virgina, tajkuna Richarda Bransona, pa pozval, naj v moštvo vloži dodaten denar.

"Richard bi moral vložiti več denarja, mar ne? Moral bi slediti primeru lastnika Red Bulla Dietricha Mateschitza," končuje neuničljivi šef formule 1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.