Šport > Moto športi
22 ogledov

Ekipni radio: "Kakšen pof*** idiot"

Montoya je povsem ponorel, ko je skoraj trčil v ekipnega kolega Räikkönena. Pris
1/2
Žurnal24 main
"Ni slabo za dirkača številka 2." Te besede Marka Webbra s prejšnje dirke so bile med najbolj zanimivimi, kar smo jih slišali iz t. i. ekipnega radia (team radio). Tu je še nekaj zabavnih iz minulih sezon.

Mark Webber se je na VN Japonske 2007 zastrupil s hrano. "Oprosti, bruhal sem," je sporočil sredi treninga svojemu komandnemu mestu.

Lewis Hamilton letos na VN Avstraliji ni bil navdušen nad pozivom na menjavo pnevmatik: "To je grozna ideja."

Juana Pabla Montoyo je na kvalifikacijah VN Belgije leta 2002 oviral Kimi Räikkönen: "Pof*** Räikkönen. Kakšen pof*** idiot."

Felipe Massa ob prekinitvi lanske VN Malezije, ko zaradi močnega dežja ni ničesar videl skozi vizir: "Ničesar ne vidim," je obupano sporočal moštvu. Odgovor pa: "Felipe, otročiček, ostani miren, saj ti bomo prinesli drugega."

Jenson Button si je na lanski VN Brazilije, ko je postal svetovni prvak, zapel znano pesem Queenov We Are The Champions.

Juana Pabla Montoyo so na VN Avstrije leta 2001 opozarjali na srno na stezi, a jih ni razumel povsem dobro (srna je v angleščini deer, Kolumbijec pa je razumel dear – draga).

Sebastiana Vettla so letos na VN Kanade priganjali, naj prehiti dirkača pred sabo: "Ste resni? Kako naj ga prehitim, če pa ni počasnejši?"

Michael Schumacher na VN Japonske leta 2000, ko osvoji prvi naslov prvaka s Ferrarijem: "Dajte Corinni zame en poljub."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.