Šport > Moto športi
3018 ogledov

Ferrarijeva navijača obžalujeta, kar sta storila Verstappnu

Verstappen Profimedia
Ferrarijeva navijača sta se Maxu Verstappnu opravičila za to, kar se je zgodilo v Imoli.

Trikratni svetovni prvak formule 1 Max Verstappen je med kvalifikacijimi za VN Emilije Romanje pokazal sredinec navijačema Ferrarija, potem ko je eden izmed njiju prihod dirkača Red Bulla v bokse pospremil z navdzol obrnjenim palcem.

Verstappen je gesto opazil in se pristašema Scuderie oddolžil na svoj način.

Niki Lauda Spregovoril sin Šport Niki Lauda bi se obračal v grobu, če bi to vedel

"Ko smo se vračali v bokse, je veliko ljudi ploskalo, eden pa je počel nekaj drugega, zato sem mu pokazal sredinec. Ko sem se naslednjič pripeljal mimo, je ploskal. Očitno ga je izučilo. Lahko je biti nesramen do dirkačev, a tudi jaz sem lahko nesramen nazaj," je novinarjem pojasnil dirkač Red Bulla.

Po družbenih omrežjih je kmalu zatem zaokrožil posnetek, na katerem sta navijača Walrico and Gino prevzela odgovornost za incident in nizozemskemu zvezdniku ponudila svoje iskreno opravičilo.

Michael Schumacher Kocka je padla Šport Takšna je odločitev sodišča v zadevi Schumacher

"Živjo, Max. Rada bi se ti opravičila, ker sva se vedla kot idiota. Na posnetku si omenjal gesti dveh idiotov, no, to sva bila midva. Pokazal sem ti navzdol obrnjen palec. Opravičujeva se ti. Midva sva kriva. Zelo sva bila ponosna, ker si nama pokazal sredinec. Hvala, Max, postal si legenda v najinih očeh. Prosiva te, če na dirki daš Ferrariju priložnost za zmago," sta sporočila.

Njuna prošnja ni bila uslišana, saj je Verstappen v nedeljo dobil še peto dirko v letošnji sezoni. Najboljši Ferrarijevec je bil Charles Leclerc na tretjem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.