Šport > Moto športi
13 ogledov

Hamilton še zadnjič v sezoni streljal proti Rosbergu

Lewis Hamilton in Nico Rosberg EPA
Svetovni prvak Lewis Hamilton se je srečno poslovil od pretekle sezone. A še zadnjega nesramnega komentarja o Rosbergu se ni uspel zadržati.

Kljub predčasno osvojenim naslovom svetovnega prvaka si je Lewis Hamilton v zadnjih treh letošnjih dirkah želel še ene zmage, a mu to ni uspelo. Že ob zmagi njegovega ekipnega kolega Nica Rosberga VN Mehike, pa je Hamilton razpoznal kivca: lastno ekipo.

Med letošnjo sezono se je razmerje med Nemcem in trikratnim svetovnim prvakom iz dirke v dirko poslabšalo. Rosberg se je počutil zapostavljenega, Hamilton pa se na čustva Nemca ni oziral. Po predčasno osvojenem naslovu pa se je stvar obrnila. Britanec je ekipi Mercedes podtikal, da Rosbergu želi podariti ostale tekme in zato njega ovirala pri dirkanju.

Rosbergu je uspelo osvojiti vse preostale dirke v sezoni, Hamilton pa se je ob njegovih zmagah muzal. Po zadnji dirki za VN Abu Dabija, pa je proti Nemcu naslovil zadnji zlobni komentar sezone: "Vesel se poslavljam v pavzo. Svetovni prvak še vedno boljše zveni kot zmagovalec dirke."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.