Šport > Moto športi
13 ogledov

Haug in Fry zavrnila Schumijev odhod

Michael Schumacher ima popolno zaupanje vodilnih mož Mercedesa. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Vodilni ljudje Mercedesa so odločno zavrnili nekatere govorice, da naj bi Michael Schumacher zaradi neuspešnega starta v sezono predčasno zapustil formulo 1.

Govorice o predčasnem odhodu Nemca Michaela Schumacherja iz formule 1 so se začele pojavljati po slabših predstavah od pričakovanih na prvih treh dirkah v letošnji sezoni. Ob povratku najuspešnejšega dirkača v zgodovini formule 1 so namreč mnogi pričakovali, da bo pokazal veliko več. Ne glede na slabe rezultate pa so vodilni možje Mercedsa na čelu z Norbertom Haugom  in Nickom Fryom Schumiju izrekli popolno zaupanje. Oba sta odločno zavrnila, da bi se Schumi v pokoj vrnil že po koncu letošnje sezone, čeprav je z nemškim avtomobilskim gigantom podpisal triletno pogodbo.

"Vem, da je Michael še vedno zelo motiviran in da se ne bo predal zaradi problemov na začetku sezone, ki jih je zagotovo pričakoval. On vse od svojega prihoda pričakuje dolgoročen uspeh. Ko bo dirkalnik pripravljen na zmage, bo tudi Michael pripravljen na njih. Za pomanjkanje dobrih rezultatov na prvih dirkah ne moremo krivit Michaela. Pravi navijači, ki razumejo formulo 1 in avtomobilizem, vedo, kaj se je do sedaj zgodilo in tudi razumejo razloge za trenutne rezultate,“ je v bran Schumacherju stopil Haug. Fry pa je dodal, da je Schumi še vedno v procesu učenja in privajanja, ter da ga nikakor še ne gre odpisati. Številni navijači Nemca si zagotovo želijo, da ima Fry prav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.