Šport > Moto športi
25 ogledov

Italijansko bo govoril, ko bo v Ferrariju

Sebastian Vettel je bil na prvih letošnjih testiranjih v Valencii odlično razpol Žurnal24 main
Predvsem italijanski mediji Nemca Sebastiana Vettla že lep čas selijo v poskočnega konjiča iz Maranella. Novo kost za glodanje pa jim je tokrat vrgel kar sam aktualni svetovni prvak.

Govorice o nadaljnji karieri najmlajšega svetovnega prvaka formule 1 v zgodovini še naprej polnijo časopisne stolpce. Sebastian Vettel bo vsaj letos zagotovo še vozil pri Red Bullu, potem pa … Italijani mladega Nemca, ki ga imajo številni za naslednika Michaela Schumacherja, vneto selijo v Ferrari. Tudi Vettel nikoli ni zanikal ljubezni do rdečih, tako da naj bi bilo zgolj vprašanje časa, kdaj si bo nadel Ferrarijev dirkaški kombinezon. Italijanske želje je Vettel pred kratkim še povečal in podkrepil. Na prvih testiranjih v letošnji sezoni v Valencii je imel Vettel intervju za italijansko televizijo RAI in ko ga je novinar po koncu prosil, da mu svoje odgovore ponovi še v italijanskem jeziku, mu je slednji odgovoril: "Italijansko bom govoril, ko bom v Ferrariju.“ Očitno je res le še vprašanje časa, kdaj bodo tifozi dobili naslednika legendarnega Schumija …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.