Šport > Moto športi
0 ogledov

Jordan: ''Schumi k Mercedesu''

face_tizer_schumacher_zeha_afp Žurnal24 main
Eddie Jordan je prepričan, da se bo sedemkratni svetovni prvak Michael Schumacher vrnil v karavano formule 1. Po njegovih besedah naj bi vozil za moštvo Mercedes GP. (Brawn)

Potem ko je Mercedes prevzel Brawn GP, naj bi sestavil vsenemško ekipo na čelu z Nicom Rosbergom in Nickom Heidefldom, razen če se 'Schumi resnično ne bi vrnil.

Šumijeva predstavnica za stike z javnostmi Sabine Kehm govoricam ni posvečala veliko pozornosti, Jordan pa meni, da je želja po tekmovanju za Nemca prevelika, da bi se ji lahko uprl.

''V tem trenutku ni mogoče, da bi lahko Michael vozil za Mercedes, saj ima veljavno pogodbo s Ferrarijem – toda verjamem, da bi se s predsednikom Ferrarija Lucom di Montezemolom dogovoril, saj gre nenazadnje za interes celotne formule 1.''

Michael in Mercedes sta že sodelovala v daljni preteklosti, ko ''Šumi'' še ni sodeloval v formuli 1. Prav Mercedes je bil odgovoren za vstop Nemca v formulo 1.
Eddie Jordan

Jordan je še dejal, da verjame, da sta Ross Brawn in ''Šumi'' veliko govorila v zadnjih časih in da je Michaelu ušeč ideja, da bi vozil za Mercedes, ki bi ga vodil Brawn.

Schumacher je bil nekoliko razočaran po tem, ko zaradi zdravstvenih težav ni mogel nadomestiti Masse v bolidu Ferrarija.

Poteza bi bila dokaj logična, saj sta Brawn in Scumacher v preteklosti pri Benettonu in Ferrariju sodelovala odlično.

Poškodba vrata, ki jo je ''Šumi'' staknil pri motociklizmu naj bi bila pozdravljena do konca tega leta, kar naj bi Nemcu omogočalo vrnitev v formulo 1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.