Šport > Moto športi
26 ogledov

Lewis Hamilton komaj čaka začetek sezone

lewis hamilton bahrajn EPA
Ne samo navijači, tudi dirkači že nestrpno pričakujejo novo sezono formule ena.

Do dirke v Melbournu s katero se tradicionalno začenja nova sezone formule ena je le še teden dni, začetek svetovnega prvenstva pa že težko čakajo številni navijači in tudi dirkači. Med tistimi, ki so najbolj nestrpni je britanski dirkač Lewis Hamilton, ki je blestel na testiranjih z Mercedesom in pred sezono velja za enega favoritov.

"Veselim se nove sezone, ne samo kot dirkač, ampak tudi kot ljubitelj formule ena. Navijači si želijo videti čim več prehitevanj na stezi, različne zmagovalce in to, da se prvenstvo odloča tik pred zdajci. Upam, da bodo spremembe pred letošnjo sezono poskrbele prav za to. Letos je leto, ko morate gledati formulo ena!" je bil navdušen svetovni prvak iz leta 2008.

Hamilton si gotovo želi ponoviti uspeh, ki ga je dosegel še kot član McLaren Mercedesa. Letos mu gre v prid tudi dejstvo, da so moštva opremljena z Mercedesovimi motorji na testiranjih pokazala veliko več od ostalih opremljevalcev. Sebastian Vettel tako na drugi strani verjetno ne deli kolegovih misli, ko ta pravi: "Mislim, da smo optimalno pripravljeni za dirko v Melbournu in komaj čakam, da se začne."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.