Šport > Moto športi
0 ogledov

Mahr: Želi si ostati pri Toyoti

RalfSchumacherMain Žurnal24 main
Mlajši in tudi edini od bratov Schumacher, ki še vztraja v karavani Formule 1, še vedno nima zagotovljenega sedeža za sezono 2008. Mu bo pomagal Gerhard Berger?
Ralf Schumacher se je obrnil na svojega prijatelja Gerharda Bergerja, da bi si zagotovil mesto pri Toru Rossu, vendar so pri tem italijanskem moštvu že podpisali pogodbi za leto 2008. V njihovih bolidih bosta sedela Sebastien Bourdais in Sebastian Vettel. Nedavno je 32-letni Schumacher za nemški Bild okrcal prav moštvoFranza Tosta: "Nekatere obljube niso bile izpolnjene," je bil oster. Nemec, ki se je šestkrat povzpel na najvišjo stopničko, sicer še naprej upa, da se bo dogovoril s svojimi zdajšnjimi delodajalci – Toyoto. Vendar pa so možnosti po katastrofalnem prvem delu sezone precej majhne.

Kam?
Schumacherjev menedžer Hans Mahr sedaj mrzlično poskuša prepričati vodstvo Toyote, naj vendar podaljšajo pogodbo z njegovim varovancem. "Imamo nekaj drugih možnosti, a naša prioriteta je še vedno Toyota," pravi Mahr. Pri nemškem Bildu so se spustili tudi v špekulacije in menijo, da naj vrnitev Ralfa Schumacherja k Williamsu ne bi bila možna.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.