Šport > Moto športi
13 ogledov

"Massa gre lahko v zapor"

Felipeju Massi po besedah Casrilha grozi tudi zapor. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Brazilski tožilec Paulo Castilho je javno opozoril dirkača Ferrarija Felipeja Masso, da mu grozi zaporna kazen do šestih let, če bo ta vikend na dirki za VN Brazilije ubogal Ferrarijeve ukaze.

Paulo Castilho je s tem seveda mislil na morebitne Ferrarijeve ukaze naslovljene na Felipeja Masso, ki bi njegovemu moštvenemu kolegu Fernandu Alonsu pomagali do naslova svetovnega prvaka. Spomnimo, da ima Španec dve dirki pred koncem prvenstva le 11 točk prednosti pred drugouvrščenim Avstralcem Markom Webbrom (Red Bull).  "Massa ali drugi dirkači, ki bi izvedli goljufijo pri rezultatih, so lahko prijeti in obtoženi," je dejal Castilho in dodal: "To seveda ne pomeni, da se bo to res zgodilo.“ Massa je sicer pred domačo dirko na dirkališču v Interlagosu že izjavil, da je pripravljen pomagati Alonsu na poti do njegovega tretjega naslova svetovnega prvaka in prvega za volanom poskočnega konjiča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.