Šport > Moto športi
18 ogledov

Massa: Prestar sem za to, prestar

felipe massa EPA
Felipe Massa (Williams) je po dirki za VN Italije dejal, da je prestar za takšne obračune z moštvenim kolegom Valtterijem Bottasom.

Brazilski dirkač se je v zaključku VN Italije ubranil napadov Valtterija Bottasa in se še drugo leto zapored uvrstil na zmagovalne stopničke v Monzi.

Massa je ciljno črto prepeljal s tremi desetinkami prednosti pred moštvenim kolegom, s katerim sta v zadnjem krogu dirkala kolo ob kolesu.

''Prestar sem za to, prestar,'' se je v pogovoru z ekipo pošalil 34-letnik, inženir pa mu je odvrnil: ''Neumnost, šele začeli smo.''

Massa je kot dirkač Ferrarija samo enkrat (2010) v sedmih poskusih stopil na zmagovalni oder domače dirke poskočnega konjička, medtem ko je njegova statistika z Williamsom za zdaj neoporečna (2/2).

''Zelo sem vesel. Start ni bil fantastičen, a drugim je šlo še slabše. Tempo je bil dokaj hiter, z izjemo zadnjih desetih krogov, ko sem izgubil gume in se znašel pod pritiskom Valtterija,'' je povedal Massa.

''Težko je bilo. Počasi bom prestar za to. Zadnji trije krogi so bili naporni. Bil je hitrejši od mene. Imel je boljši oprijem, vendar sem se boril in si privozil stopničke. Vesel sem za ekipo, ki je osvojila ogromno točk,'' je sklenil Brazilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.