Šport > Moto športi
56 ogledov

Massa: Schumi je reagiral na moje besede

felipe massa michael schumacher EPA
Felipe Massa, nekdanji moštveni kolega Michaela Schumacherja, je v bolnišnici v Grenoblu obiskal nemškega dirkača, ki se je poškodoval na smučanju v francoskih Alpah.

Felipe Massa, nekdanji dirkač Ferrarija, ki je v sezoni 2006 dirkal skupaj z Michaelom Schumacherjem, je pred drugim testiranjem v Bahranju obiskal svojega prijatelja, ki se v bolnišnici v Grenoblu bori za svoje življenje.

felipe massa michael schumacher | Avtor: EPA EPA
Najuspešnejši dirkač vseh časov je še vedno v komi, potem ko se je hudo poškodoval med smučanjem v Meribelu, Massa pa upa, da bo njegov nekdanji moštveni kolega čim hitreje okreval.

''Vedno poskušam ostati optimističen,'' je povedal Massa in dodal: ''Ko sva bila skupaj, sem se pogovarjal z njim. Povedal sem mu, kaj sem počel v Jerezu. Govoril sem o dirkalniku in večkrat sem ga povzal, naj se zbudi. Optimističen sem. Mislim, da moramo verjeti. Michael je zelo močan in iskreno upam, da se bo zbudil in ponovno užival življenje.''

Brazilski dirkač je razkril, da Schumacher izgleda povsem običajno, najbolj pa ga je razveselilo, da je 45-letnik reagiral na njegove besede. ''Težko je reči, saj na tem področju nimam nobenih izkušenj. Bil sem zelo vesel, da sem lahko z njim preživel kar nekaj časa. Poskušal sem oddajati pozitivno energijo in mu pomagati. Spal je in razveselilo me je, da izgleda normalno. Prav tako je reagiral z usti. To je pozitivno, a nisem zdravnik. Ko sem ga videl, lahko rečem, da je izgledal pozitivno,'' je še dodal Brazilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.