Šport > Moto športi
12 ogledov

Massi se stolček (še) ne maje

Felipe Massa Fernando Alonso VN Abu Dabija Reuters
Ekipa Ferrari je ostro zanikala namigovanja, da naj bi se v kratkem znebila Brazilca Felipeja Masse, ker naj bi ta razočaral s svojimi predstavami na stezi. Rdeči sedaj pričakujejo, da bo Massa z boljšimi predstavami začel že na naslednji dirki v Monaku.

Massa je kvalifikacije v Barceloni končal na 16. mestu, nato pa je na dirki uspel priplezati le do 15. Slabo luč na Brazilca meče tudi moštveni kolega Fernando Alonso, ki je v Španiji za zmago zaostal vsega tri sekunde. The Times je poročal, da naj bi se pri ekipi iz Maranella odločili, da bo v primeru slabe predstave v Kneževini Monako Massa dobil nogo.

Na trditve različnih medijev pa so se že odzvali pri Ferrariju, ki so na Twitterju zapisali: "Zabavno je bilo prebirati v medijih, kako se lahko nekateri koncepti razumejo na povsem različne načine. Objava na naši strani je odražala besede Deomenicalija in ničesar drugega. Toda nekdo je ponovno našel priložnost, da znova imenuje kandidata za zamenjavo Felipeja – tokrat je to Jerome D'Ambrosio."

Zgodba naj bi vzklila iz nesporazuma, ko so mediji napačno intepretirali zapis na uradni strani ekipe. Pri Ferrariju so namigovali, da bo potrebno prestaviti v višjo predstavo, medtem ko so predstavniki sedme sile razumeli, da bo potrebno menjati "opremo". V zadnjem času so bili kot možne zamenjave za Brazilca omenjeni že Mark Webber, Paul di Resta in Sergio Perez.

Massi pogodba poteče konec letošnje sezone in jasno je, da bo moral Brazilec za utišanje svojih kritikov začeti dosegati boljše rezultate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.