Magazin > VIP
186 ogledov

Michael Schumacher lahko spet hodi?

michael schumacher Profimedias
Zmeda. Revija Bunte trdi, da Schumacher s pomočjo terapevta hodi. Menedžerka je to zanikala, a Bunte vztraja pri svojem poročanju.

Revija Bunte je iz zanesljivih virov izvedela, da se zdravstveno stanje sedemkratnega prvaka v formuli ena izboljšuje. “Zelo je suh, a s pomočjo terapevta že lahko hodi. Uspelo mu je narediti nekaj korakov. Tudi roko lahko spet dvigne,” je Bunte, eni večjih nemških revij o zvezdnikih in njihovem življenju, povedal vir.

Schumijeva menedžerka je pisanje zanikala. "Zaradi poročanja smo prisiljeni podati izjavo, da trditev, da Michael lahko spet hodi, ne drži," je povedala Sabine Kehm. Predstavnik revije kljub temu vztraja, da pišejo resnico.

46-letni Michael Schumacher je pred dvema letoma med smučanjem nesrečno padel in z glavo udaril ob kamen ter utrpel hude poškodbe možganov. Dalj časa je ležal v komi. Septembra 2014 so ga premestili v domačo oskrbo. Zanj skrbijo najboljši zdravniki in terapevti, še poroča omenjena revija. Zdravljenje naj bi družino, ki že lep čas ne komentira več informacij o Michaelovem zdravju, stalo že 13 milijonov evrov.

 

Komentarjev 5
  • Vunny 08:15 23.december 2015.

    ah dej no, tut boga se ne vidi pa "čuda" ljudi vanga verjame

  • vzev 21:34 22.december 2015.

    Iz kome se je zbudil že pred kar nekaj časa.

  • 4krogci 18:16 22.december 2015.

    dokler se ga ne vidi kako gre na pir je brezveze neki ugibat! revija pa kot revija vazno da se prodaja in bere izmisljene stvari....tko kot 24ur,zurnal,...